perjantai 14. maaliskuuta 2014

Apua aivojen hyvinvointiin

 "Tutkiskele mikä tuoksu ja tunnemuisto yhdistyvät elämässäsi. Mihin muistoon vaikkapa kanelin tuoksu sinut kuljettaa? Aivot muistavat parhaiten asiat, joihin liittyy jokin tunne."
Raija Kivimetsä, Saimatex Oy

Siinä se on. Ajatus, jonka tarvitsin tähän hetkeen. Nostettuna Autuutta aivoille Hoitavat kortit pakasta. Muutaman kuukauden testauksessa (palaverien aluksi, seminaaritauolla, työnohjauksessa, koulutuksessa) kortit ovat tuoneet mukavia yllätyksiä. Etenkin niille, jotka ovat suhtautuneet asiaan hyvin kriittisesti. Elämässä on kyllä paljon enemmän iloa, kun ei ota kaikkea ihan niin vakavasti - aina.

Autuuttaa aivoille Hoitavat kortit® ovat Raija Kivimetsän kehittämät. Erkki Makkosen, Jouko Kivimetsän ja Enja Kivisen kuvaamat. Kuvat on otettu pääosin Pohjois-Karjalassa. Korttipakan ohjeissa kerrotaan korttien tarjoavan apua, inspiraatiota ja iloa aivojen hyvinvointiin.

Korteista löytyy lisää osoitteesta  http://autuuttaaivoille.fi/ Samasta osoitteesta löytyy myös verkkokauppa, josta kortteja saa tilattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolme hengitystä haastavaan tilanteeseen

Tämä harjoitus auttaa tilanteessa, jossa olet lapsen tai nuoren kanssa ja huomaat tunnekuormitusta, stressiä tai olet menettämässä malttisi....